vrijdag 30 januari 2009

Euro Disney

We zijn weer terug van 4 heerlijke dagen Euro Disney. En wat was het genieten. Voor Ramon en Myrthe was het een feest van herkenning, en andere dingen waren weer nieuw, want ze waren nu "groot" genoeg voor de attractie's zoals Space Mountain. Dat is dan superstoer natuurlijk. Ryanne genoot van alle bekende filmsterren, en na de eerste, aarzelende foto met Mickey durfde ze met iedereen op de foto. Heerlijk om haar te zien genieten. De fantasiewereld is nog zo dicht bij de werkelijkheid op die leeftijd ( 5 jaar ) Hieronder een paar foto's, echt maar een kleine selectie, ik denk niet dat als ik alle 1200 foto's zou de plaatsen, de site nog goed zal werken.
















zondag 18 januari 2009

Boekje met trouwfoto's

Hij is klaar, het boekje met trouwfoto's van de bruiloft van Jonathan en Nandi ( dochter van Marc's oudste zus ) Gisteravond hebben we m gegeven, samen met de film die Marc van hun trouwdag heeft gemaakt.















Marc heeft ook nog een heel mooi webfilmpje gemaakt en op You Tube gezet:

zondag 11 januari 2009

Heerlijk winters weekend

Het heeft toch wel wat hoor, zo'n heerlijke vorstperiode waardoor we uiteindelijk ook nog op de vaart naast ons huis hebben kunnen schaatsen. Echt supergezellig. Jammer dat de wind zo koud was vandaag, want al vroor het hier dan niet meer, door de wind leek het wel -10. Gisteren was het veel beter. Toen waren we een dagje op bezoek bij Robert en Tabitha op Bethel. Daar hebben we geschaatst op de vijver! Zeg nou zelf, wie kunnen er dat nu zeggen? Zelfs Robert heeft geschaatst. Hier het bewijs, anders geloven jullie me straks niet:




's Avonds hebben Robert en Marc heerlijk voor ons gekookt:





En vandaag hebben we nog lekker kunnen schaatsen op de vaart. Misschien voorlopig wel voor het laatst, omdat de dooi toch in gaat zetten, maar deze plaatjes hebben ik al mooi kunnen maken:







vrijdag 9 januari 2009

Bloed, zweet en tranen

De tweede uitdaging aan het DT van Creatief Scrapwork is een feit. De opdracht kwam van Kitty en deze luidde: Maak een freestyle LO, met als thema muziek. O ja, ze had er ook nog bij bedacht dat deze op een halfje gemaakt moest worden. Nu is freestyle niet echt mijn ding, ik ben meer van de symetrie ed, en dan ook nog eens op een halfje! Dat had ik nog nooit gedaan.
Maar goed, ik heb me er volledig op gestort en na een flinke tijd nadenken gisteravond toch maar gewoon begonnen. En ik moet zeggen, het resultaat valt me niet tegen. Jammer alleen dat er zo weinig ruimte is op een halfje ;)