zondag 31 mei 2009

Joseph!!!!!!!!!!!!!

Vandaag was dan eindelijk de dag waar Myrthe ( en ik stiekem ook hoor ) al maanden naar uit keek: We zijn vanmiddag naar de matinee voorstelling van de musical Joseph geweest. Wat een ontzettend vrolijke, kleurrijke musical. We kwamen helemaal vrolijk thuis. De cast was fantastisch. Vlak voor het doek op ging zaten Myrthe en ik nog te gekken: We hebben Freek, neee John, neee Freek enz. We hadden dus Freek. Hij deed het echt super goed, maar de rest van de cast ook hoor. Je zag dat ze lol hadden onderling. Leuk om ook andere deelnemers van Op zoek naar Joseph terug te zien: Robin, Matthijs en Hein. De humor was ook heerlijk. Lekker over the top ( Farao als een Elvis Presley - Gespeeld door Rene van Kooten - ook super! ) Na afloop was er nog een kleine signeersessie van Freek, dus die handtekening moest gescoord worden. Net toen we naar buiten wilden gaan zagen we Freek langs lopen. Myrthe snel naar hem toe gerend en gevraagd en hij wilde ook nog wel met haar op de foto. Haar smile ging echt van oor tot oor! Nu maar nagenieten van de cd








vrijdag 8 mei 2009

Geitig....

Dat was de titel die Chantal mij als idee gaf bij deze foto. En ik vind m super! Weet alleen nog niet hoe ik de titel ga verwerken op deze LO. Op de titel na is de LO af. Met dank aan Els van het Creatief Scrapwork Forum. Zei gaf ons ( het DT ) de opdracht een LO te maken met een boerderij dier ( eigenlijk geen mensen, dus sorry Ramon, bij deze ben je gedegradeerd tot geit :) ) Ook moesten er minimaal 2 bloemen op verwerkt worden en minimaal 12 strass steentjes. Dit is het resultaat:

Mijn tuin

Ik moet eerlijk toegeven dat ik geen grote tuinierder ben. Ik bedoel: ik vind het heerlijk om in de tuin te zitten als het mooi weer is, genieten van de bloemen, de vlinders, het uitzicht....alleen dat de tuin ook echt onderhoud nodig heeft om zo te worden ( of te blijven ) dat is iets waar ik minder blij mee ben. Ongetwijfeld heeft dat te maken met chronisch tijd te kort, alhoewel, ook dat is relatief natuurlijk. Het is maar net waar je prioriteiten liggen. Maar nu we de afgelopen maand wat vrije dagen hadden, hebben we ons gestort op project tuin:
Het opknappen van de tuinmeubels, grondig snoeien, grasmaaien, bemesten, en vooral: opruimen! En we zijn al een heel eind op de goeie weg. Nu nog het tuinhuis een nieuwe lik beits, en dan staat dat er ook weer strak op. En zeg nu zelf: Deze tuin mag er toch best wel wezen? ( ik mag er in ieder geval wel heel graag in zijn, vooral als het zonnetje schijnt :P)











donderdag 7 mei 2009

Leuke titel????

Ik zit al een tijd met deze foto. Vind m zó grappig, maar kan maar geen leuke titel bedenken. Iemand van jullie misschien een leuk idee???

Mijn prijsje is binnen!!

Ja wel hoor, met de LO voor SA forum heb ik de wedstrijd gewonnen. En gisteren kwam mijn prijsje binnen. Meiden van Creatief Scrapwork: Bedankt! Ik vind de prijs echt super!