zondag 30 augustus 2009

getsketchy challenge 3

Een nieuw kaartje, naar aanleiding van getsketchy challenge nr. 3. Een beterschapskaartje deze keer met het papier van doodlebug.

zaterdag 29 augustus 2009

scrapstorm

Gisteren hadden we een scrapstorm op het forum van Creatief Scrapwork. Het papier is van Doodlebug. De foto is niet echt heel helder, het was eigenlijk al te donker om de foto te maken. Morgen doe ik een nieuwe poging.



En dan was er nog de Design Team challenge: Maak een LO in bruine en blauwe tinten, gebruik minimaal 4 vierkanten en er moet iets gescheurds op zitten. Dit is mijn uitwerking: De foto's zijn allemaal ingescande foto's uit Marc zijn foto album van vroeger:







donderdag 27 augustus 2009

Nog een kaartje.....

Er worden nog al wat jongens geboren in onze familie/kennissen kring. Mijn nichtje is ook bevallen van een jongen, dus heb ik nog een kaartje gemaakt. Voor deze heb ik de 1e challenge van getsketchy gebruikt:


Kaartje voor de juf

De juf die Myrthe vorig schooljaar had is in de vakantie bevallen van een zoontje. Natuurlijk wil Myrthe daar nog even op kraambezoek en het liefst met een kaartje die mama zelf gemaakt had. Tja...wat doe je dan als "goede" moeder...:)

Voor het kaartje heb ik de Sketch 2 van getsketchy gebruikt:









dinsdag 25 augustus 2009

Een award!!!


Ja, ja, daar heb ik dan toch een echte award in de wacht gesleept. Met dank aan Lenet voor deze eer. Maar hemel......weet je wel wat dat inhoudt? Dat ik iets over mezelf moet vertellen - en dat vind ik normaal gesproken niet moeilijk, maar niet op het moment dat het MOET - en ik moet deze award doorgeven aan anderen.
Nu heb ik het idee dat het doorgeven van zo'n award nog wel eens moeilijk kan worden. Ik ken nl niemand meer met een blog die deze award nog niet hebben. Dus..iedereen die mijn blog leest en deze award nog niet heeft.......be my guest!
En nu nog wat over mezelf vertellen. En dan nog wel 7 dingen die jullie misschien wel leuk vinden om van mij te weten. Sjucht.......Wát willen jullie weten? Laten we daar eens mee beginnen. Wil je weten wat mijn hobby's zijn? ( Da's een inkopper ) Of eh......wat ik het liefst aan kleding draag.....
Ik heb besloten om mijn bezigheden/gedachtes van vandaag ervoor te gebruiken. Dan heb je gelijk een beetje een "blik in mijn keuken". Dus.....komt ie......

Wist je dat.......

1 - Ik vandaag weer voor het eerst echt op de zaak heb gewerkt ná de vakantie? Ik heb zoveel mogelijk geprobeerd thuis te werken zolang de kids vakantie hadden, maar erg praktisch is dat niet. Je raakt dingen kwijt, vergeet weer eens wat.....dus wat dat betreft ben ik blij dat ik weer even op de zaak bezig kon.
2 - Ik vanochtend een telefoontje kreeg dat ik gistermiddag vergeten ben om naar een schoonmaakproject te gaan. En ik daar dus vanmiddag ook nog eens heen moest. Balen, want ik had nog genoeg andere dingen ook op de planning staan.
3 - Ik over 3 weken een feest heb van mijn zusje, ( zij is dan 12,5 jaar getrouwd ) met als thema: country en western. En dat ik druk op zoek ben geweest vandaag naar een beetje een feestnummer waar ik zelf een tekst op kan maken. ( Ideeën zijn welkom, vooral als je iets weet in het kader van het thema )
4 - Ik vandaag mijn "lijn" gigantisch naar z'n grootje heb geholpen door heel veel Ben & Jerry's ijs te eten? De New York nog wat: chocolade ijs met choco stukjes en nootjes...mmmmmmmmmmm..... Dat moet dus weer genoeg zijn voor de komende 3 maanden.
5 - Ik al een paar dagen papier heb klaar liggen voor 2 kaartjes ( geboortekaartjes voor een jongen ) maar dat ik er maar niet toe kom om te beginnen....
6 - Ik weer zo'n dag heb dat ik er maar niet toe kom het internet af te sluiten...heb ik net alle forums gehad, wil ik tóch weer even kijken bij het eerste forum, of er al een nieuw berichtje is geplaatst.
7 - Ik een stapel was van hier tot Tokio heb staan. Elke keer neem ik me voor om dat niet zo op te laten lopen, maar toch tuin ik er weer in......

Hopelijk geven deze punten een beetje inzicht in mijn leventje van vandaag.

zaterdag 1 augustus 2009

Design Team werk.

Voor creatief scrapwork mocht ik aan de slag met papier van October Afternoon - Hometown. Wat een ontzettend leuk papier is dat toch, je kan er echt alle kanten mee op. Nog steeds verkrijgbaar in de winkel:
http://www.creatiefscrapwork.nl/N_frame.html?http://www.creatiefscrapwork.nl/