vrijdag 27 augustus 2010

Oogarts en weer een LO

Van de week was het weer tijd voor het jaarlijkse bezoekje aan de orthoptie ( ik geloof dat je het zo zegt) Of te wel: de ogen van Ramon en Myrthe moesten weer opgemeten worden. Onderhand kennen we de procedures, en Myrthe verheugde zich al op een dagje vrij van school, want na het druppelen kan je echt niets lezen ( Hoor, mam!!!) Nu is Ramon zijn bril nog prima, dus dat houden we mooi zo, maar Myrthe haar bril is écht te klein geworden. Maar nu wil ze graag lenzen! Marc krijgt al de kriebels als hij daar aan denkt, maar ja, nu is hij ook wel heel gevoelig ( maw : zeikerig ) wat betreft dingen bij je ogen. Als ik oogpotlood op doe, of mascara, dan loopt hij weg: Het idee dat ik in mijn ogen zou kunnen komen geeft hem de kriebels. Of als er een los haartje vlak bij zijn ogen zit, mag ik dat beslist niet weg halen. Laat staan dus om elke dag te moeten zien hoe Myrthe haar lenzen in doet. Dus van Marc hoeft het niet, maar ik kan me wel voorstellen dat ze het graag wil. We gaan deze week nog maar eens even naar de opticiën, eens kijken wat er allemaal mogelijk is. En Myrthe moet natuurlijk eerst maar eens te horen krijgen wat ze er zelf allemaal voor moet doen.

En dan mijn volgende LO voor Project 12: De maand mei. Ik kom al aardig in de buurt he?


Het papier is van My Minds Eye: Tres Jolie
Leuk dat je weer even kwam kijken!

woensdag 25 augustus 2010

Project 12 - april

Ik heb vanmiddag heerlijk zitten scrappen, tenslotte heb ik nog een aantal maandjes in te halen wat betref project 12. Gelukkig hou ik alles goed bij in mijn agenda dus heb ik geen probleem om me te herinneren wat er die maand is gebeurd. Ik vind het zo leuk om straks een heel jaar gescrapt te hebben, dat wordt vast een bijzonder boek. Dit is de maand april:




Het papier is van My Minds Eye, de bloemen van prima. Leuk dat je even kwam kijken!

dinsdag 24 augustus 2010

Project 12 - maart

Ik loop ontzettend achter, maar toch ben ik vast van plan om dit project af te maken: een dubbele LO voor elke maand van het jaar met een journaling over die maand. Gisteren heb ik deze afgemaakt, voor de maand maart ( ahum....ik zei toch al dat ik achterloop?)
Het papier is van My Minds Eye, de basis is Kraft cardstock.











maandag 23 augustus 2010

I'm back!

Oh, wat heb ik het bloggen verwaarloosd, shame on me. Maar de rust is hier weer teruggekeerd ( hoop ik ) Vandaag is Myrthe weer begonnen op school, wij gaan weer aan het werk....en zo is het weer Back to Normal. We hebben een heerlijke vakantie gehad in de Auvergne - Frankrijk. Ontzettend mooie natuur - vulkaangebied, en een supercamping : kasteelcamping La Grange Fort vlak bij Issoire. We kunnen er weer helemaal tegen. Hier een kleine impressie van de vakantie:

Foto's van het kasteel op de camping:





Eh...het familierestaurant:


Het middeleeuwse stadje Blesle




Ons uitzicht vanaf onze plek op de camping:

Mijn afwasmachine's in de vakantie:


Bij puy de Sancy:

Het zwembad van de camping:


Visjes vangen bij de Allier - de rivier die langs de camping loopt:
Scoubidou touwtjes knopen:

Lac du Chambon:


Usson:


Zonnebloemveld naast de camping:


In het zwembad:
Dit was het voor deze keer, maar ik kom snel weer terug hoor!