zaterdag 13 november 2010

project 12 - juli

Yes....weer een maandje bijgewerkt. Ik kom er wel! En als ik dan zo bezig ben, denk ik: hoppetee, nog maar eentje er bij...Het probleem bij mij is altijd het beginnen........én het opruimen daarna. Pfffff, het lijkt altijd wel of er een bom is ontploft. Wat zeg ik...1 bom.....wel 5!
De maand juli stond voor ons in het teken van het drama..oefenen, generale repetitie en uiteindelijk de uitvoering op het congres natuurlijk. Het papier is van Basic Grey ( Wisteria )

woensdag 10 november 2010

project 12 juni

Auw.....de tijd gaat toch wel heel erg snel....zo zit je in september, zo is het alweer november! Slik...nog even en het is alweer 2011...En ik moet dus nog een aantal maanden inhalen. De spread voor de maand juni had ik al even klaar. Op een avond kwam Yvonne croppen nl. en toen heb ik deze spread grotendeels gemaakt. De grote foto bestaat uit allemaal kleine foto'tjes, die heb ik met picasa samengesteld. Leuk programma is dat hoor! Maar goed, wat de spread betreft: er miste alleen nog de finishing touch...en dat is nu eindelijk klaar. Met die van juli ben ik nu ook bezig, dus hopelijk kan ik die ook snel laten zien.

Leuk dat je even langs kwam...jullie zijn echte "die hards"! :)