dinsdag 25 augustus 2009

Een award!!!


Ja, ja, daar heb ik dan toch een echte award in de wacht gesleept. Met dank aan Lenet voor deze eer. Maar hemel......weet je wel wat dat inhoudt? Dat ik iets over mezelf moet vertellen - en dat vind ik normaal gesproken niet moeilijk, maar niet op het moment dat het MOET - en ik moet deze award doorgeven aan anderen.
Nu heb ik het idee dat het doorgeven van zo'n award nog wel eens moeilijk kan worden. Ik ken nl niemand meer met een blog die deze award nog niet hebben. Dus..iedereen die mijn blog leest en deze award nog niet heeft.......be my guest!
En nu nog wat over mezelf vertellen. En dan nog wel 7 dingen die jullie misschien wel leuk vinden om van mij te weten. Sjucht.......Wát willen jullie weten? Laten we daar eens mee beginnen. Wil je weten wat mijn hobby's zijn? ( Da's een inkopper ) Of eh......wat ik het liefst aan kleding draag.....
Ik heb besloten om mijn bezigheden/gedachtes van vandaag ervoor te gebruiken. Dan heb je gelijk een beetje een "blik in mijn keuken". Dus.....komt ie......

Wist je dat.......

1 - Ik vandaag weer voor het eerst echt op de zaak heb gewerkt ná de vakantie? Ik heb zoveel mogelijk geprobeerd thuis te werken zolang de kids vakantie hadden, maar erg praktisch is dat niet. Je raakt dingen kwijt, vergeet weer eens wat.....dus wat dat betreft ben ik blij dat ik weer even op de zaak bezig kon.
2 - Ik vanochtend een telefoontje kreeg dat ik gistermiddag vergeten ben om naar een schoonmaakproject te gaan. En ik daar dus vanmiddag ook nog eens heen moest. Balen, want ik had nog genoeg andere dingen ook op de planning staan.
3 - Ik over 3 weken een feest heb van mijn zusje, ( zij is dan 12,5 jaar getrouwd ) met als thema: country en western. En dat ik druk op zoek ben geweest vandaag naar een beetje een feestnummer waar ik zelf een tekst op kan maken. ( Ideeën zijn welkom, vooral als je iets weet in het kader van het thema )
4 - Ik vandaag mijn "lijn" gigantisch naar z'n grootje heb geholpen door heel veel Ben & Jerry's ijs te eten? De New York nog wat: chocolade ijs met choco stukjes en nootjes...mmmmmmmmmmm..... Dat moet dus weer genoeg zijn voor de komende 3 maanden.
5 - Ik al een paar dagen papier heb klaar liggen voor 2 kaartjes ( geboortekaartjes voor een jongen ) maar dat ik er maar niet toe kom om te beginnen....
6 - Ik weer zo'n dag heb dat ik er maar niet toe kom het internet af te sluiten...heb ik net alle forums gehad, wil ik tóch weer even kijken bij het eerste forum, of er al een nieuw berichtje is geplaatst.
7 - Ik een stapel was van hier tot Tokio heb staan. Elke keer neem ik me voor om dat niet zo op te laten lopen, maar toch tuin ik er weer in......

Hopelijk geven deze punten een beetje inzicht in mijn leventje van vandaag.

2 opmerkingen:

Lenet zei

hahah jaa dat ken ik niet van het internet af kunnen komen, Ik kon er alleen niet eens op vandaag..pff

Kitty zei

Suggestie voor het westernfeestnummer: wij zijn twee eenzame cowboys van Johnny en Rijk. Wel uit de antieke doos hoor maar best een eigen tekst op te maken.
Zie http://www.musicfrom.nl/songteksten/johnny_en_rijk/wij_zijn_twee_eenzame_cowboys.html voor de originele tekst.