donderdag 15 oktober 2009

Design Team Challenge

Deze maand had Wendy een leuke challenge voor ons bedacht: gebruik roze en oranje verf ( maak dus in feite je eigen dessin papier ), gebruik en zwart wit foto en laat vlinders op je LO terug komen.

Nu waren de foto en de vlinders niet zo'n probleem, maar dat gebruik van verf.....ik ben niet zo'n type die grofweg wat streken maakt met een penseel. Misschien ben ik daar te netjes voor. Deze challenge was dus ├ęcht een challenge voor mij.

Uiteindelijk ben ik maar eens gaan experimenteren met distress inkt en wat bakpapier. Ik had ondertussen genoeg filmpjes op youtube gezien om een idee te hebben wat ik er mee kon. Dus flink geveegd met vier kleuren inkt op het bakpapier, toen met een plantenspuit water er over heen gespoten en toen het witte cardstock er op gelegd. Voorzichtig een beetje draaien en ...voila, mijn eigen dessinpapier! Toen was het nog wel even vogelen wat betreft de rest van de LO...welk papier paste er nu het beste bij. Nou ja, je snapt wel, het heeft even geduurd voor ik ( voorzichtig ) tevreden was. Dit is het eindresultaat:

Je kunt de foto vergroten door er op te klikken. Leuk dat je weer even kwam kijken hier!

4 opmerkingen:

Lenet zei

hij is prachtig geworden !!Ik moet hem ook nog maken maar er komt gewoonniets uit mijn vinngers op LO gebied.

Ilonka zei

Hoi Nancy wat en supergave layout . Lekker vrolijk. Een fijn weekend.

groetjes Ilonka

Hetty zei

Wauw wat een mooie l.o. en zulke frisse kleuren

gr hetty

Ria zei

Hoi Nancy,
wat een leuke frisse LO
met verf "kliederen" is ook best wel eng maar het is erg mooi geworden

groetjes Ria S.