donderdag 15 oktober 2009

Design Team Challenge

Deze maand had Wendy een leuke challenge voor ons bedacht: gebruik roze en oranje verf ( maak dus in feite je eigen dessin papier ), gebruik en zwart wit foto en laat vlinders op je LO terug komen.

Nu waren de foto en de vlinders niet zo'n probleem, maar dat gebruik van verf.....ik ben niet zo'n type die grofweg wat streken maakt met een penseel. Misschien ben ik daar te netjes voor. Deze challenge was dus écht een challenge voor mij.

Uiteindelijk ben ik maar eens gaan experimenteren met distress inkt en wat bakpapier. Ik had ondertussen genoeg filmpjes op youtube gezien om een idee te hebben wat ik er mee kon. Dus flink geveegd met vier kleuren inkt op het bakpapier, toen met een plantenspuit water er over heen gespoten en toen het witte cardstock er op gelegd. Voorzichtig een beetje draaien en ...voila, mijn eigen dessinpapier! Toen was het nog wel even vogelen wat betreft de rest van de LO...welk papier paste er nu het beste bij. Nou ja, je snapt wel, het heeft even geduurd voor ik ( voorzichtig ) tevreden was. Dit is het eindresultaat:





Je kunt de foto vergroten door er op te klikken. Leuk dat je weer even kwam kijken hier!

zondag 11 oktober 2009

verlovingskaartje

Een stelletje in onze kennissenkring heeft zich verloofd. En daar moest natuurlijk een mooi kaartje voor komen. Dus ben ik lekker aan de slag gegaan met het papier van My Minds Eye, en de 9de sketchchallenge van getsketchy :

donderdag 8 oktober 2009

En dan nog een kaartje

Gisteravond een kaartje gemaakt nav de sketch op 2sketches4You voor onze vrienden die weer in Bolsward komen wonen. Vanochtend konden ze de sleutel halen, dus ik heb m snel door de bus gedaan vóór ze er waren, de eerste post hebben ze dus binnen. Het papier is van BG - Marakech, maar op de foto lijken ze nóg knallender:

kaartje

Ha, het heeft even geduurd, maar daar ben ik dan weer :P Zoals ik het vorige blogberichtje al schreef was het hier een beetje hectisch. 1 troost: Het wordt nog hectischer !!! :P

Nee echt, het is best wel druk, maar gelukkig met bijna alleen maar leuke dingen. En in de tussentijd heb ik ook nog wat tijd gehad om te scrappen. Ik ben bezig met de foto's van onze vakantie. Daar gebruik ik MLYB voor - de traveler lijn. Maar dat is nog laaaaaaang niet klaar. Ik ga het boek zelf maken met de BIA. Eerst dan wel even een proefversie maken, want dat wordt dan de eerste keer dat ik er mee werk.

Dit kaartje heb ik gemaakt voor kennissen die onlangs een baby gekregen hebben. En wat zou het geworden zijn..................................hahahahahha.
De sketch is van Getsketchy




Leuk dat je even kwam kijken op mijn blog, tot snel!